Under helgen lagade jag bl.a. en hejdlöst smaskig brunchtallrik med babyspenat, sallad, serranoskinka, mozzarella, valnötter, auraost, brie, kalamataoliver, honung, chorizo, skinka och saftiga apelsinklyftor.På söndagmorgon bakade jag scones, hälften av vilka var smaksatta med Auraost, torkade aprikoser och valnötter, mnjomnamslurps... Himmelskt gott med Earl Grey och syrlig apelsinmarmelad!

Dagens lunch blev en mums-filibabbasallad med "leftovers", dvs. babyspenat, rucola och lollo rosso plus grynost, auraost, serranoskinka, vindruvor och kalamataoliver.

P.S. "Rico, rico" är ett uttryck som blev populärt i Spanien på 90-talet. Det var den baskiske kocken Karlos Arguiñano som gjorde det till sitt varumärke: "un poco de perejil y... rico, rico" (lite persilja och... gottgott).
1 kommentar:
OMG Heidi kom till mig och kocka också! det ser underbart ut!!! kram:)
Skicka en kommentar