tisdag 18 juni 2013

Semester om tre, två...

Ja mina peeps, så vart det dags att dra ut till skären för sommaren.

Jag skriver det så där nonchalant, men: alltså kan ni fatta? Midsommar! Semester! Åååh, stuglivet kallar! Och när jag säger stuglivet så innebär det i vårt fall hela frikkin' gammaldagsidyllen från början till slut: vattenpump och utedass, vedeldad bastu, ingen TV, disk ute i det fria, morgontoalett nere vid stranden. Skrockande ådor, doften av Imperial Leather-tvål. Lugn. Mmm.

Och sen, när man är uttråkad efter en halv dag av lugn, så finns där massor att göra. Ni vet, som på alla inte helt splitternya sommarställen.

Åter ska det dessutom bli en intressant utmaning att se hur mycket saker som man på riktigt kan packa in i en Twingo, med beaktande av att man själv ska resa i den. Vi har en, ska vi säga komfortabelt liten bil. Men den rullar, och kan parkeras på yttepyttesmå platser, och så kan man känna att man verkligen har rätten på sin sida när man står på färjan och fnyser åt alla kroisosbilar med båten i släp som envisas med att uppta massor med plats just under värsta midsommartrafiken.

Ohmigod this is really happening. Hej Houtskär, här kommer vi!

Inga kommentarer: