torsdag 24 november 2011

lite bot mot mörkret

Nu blev jag tagen på säng igen. Klockan är 16.22 och det är natt ute. Natt. Är detta naturligt, va? I tell you, om vi inte hade flygbiljetter till Spanien till jul (dryga två veckor, jipii!) så skulle jag sitta här och boka en solresa till nästa vecka.

Tur att man har sin solterapilampa åtminstone. Så det blir någon skillnad på dag och natt.

Och på tal om terapi:

(Un momento. Blev just avbruten av dörrklockan. Gick och öppnade och där stod en helt synligt berusad dude med pipskägg. Duden stirrade på mig i en sekund och yttrade något som började med v***u och slutade med "anteeks". Om jag tolkade honom rätt så hade han fel våning, igen. Och då undrar jag: det här är första gången han ringer på vår dörr, så vitt jag vet. Vadå "igen"? We'll never know.)

Nytt försök. Alltså. På tal om terapi:






Oh mama. Kan, FÅR en skötväska vara så här snygg? Och en ännu viktigare fråga: kan man bara surfa vidare, eller måste man kanske, nästan faktiskt liksom klicka på Add to cart?

Ja-a, vad tror ni? God jul, prinsessan. Materialisten i mig har då tydligen inte dött.


(Väskan är förresten slutsåld fram till slutet av januari, fick jag veta i ett mejl från webbutiken. Den ekologiskt och ekonomiskt medvetna konsumenten i mig skrattar åt materialisten: haha, rätt åt dig! Materialisten rycker lugnt på axlarna: tålamod, I has it.)

Inga kommentarer: