måndag 1 mars 2010

magiska Exaudio

Det är måndag och det regnar slask och det är grått och jag är trött MEN: jag sitter egentligen på sjunde molnet, dinglar med benen och vinkar glatt åt allt och alla. "Vi e ba bäst!" Jag hjärta Exaudio rikit myckemycke.

Som vi har jobbat. Det känns nästan som om det är något lurt med oss, någon trollkonst som gör att vi lyckas göra de mest vidunderliga, fantastiska saker tillsammans. Och efter att ha gett allt på övningarna, och efter att somliga dessutom har jobbat stenhårt med allt fixande, att vi sedan orkar ge ÄNNU mer på scenen, och känna hur allt bara klaffar. Och se hur alla olika element faktiskt fungerar och skapar en helhet som publiken tar in på en gång och STORMGILLAR. Det är så här en konsert ska vara!

5 kommentarer:

Jonna sa...

Jihuuuu, heja vi! Nog är det ju bara så att det är svårt att vara ödmjuk då man är så JÄVLA bra! :D

christa.fi sa...

Vad roligt att det gick bra! Tack för inbjudan, hade gärna kommit men logistiken, logistiken ...

jro sa...

Och lite inbördes beundran måste man nog få syssla med :) Speciellt efter en konsert! Jag tycker också att det var SÅ kiva - allt klaffade liksom, alla osäkerhetsmoment redde ut sig, både med musikens alla svåra ställen och med konsertens alla delmoment som skulle passas in. Jee, Exaudio är bäst! Dessutom e vi så trevliga typer! :)

Cam sa...

JA! tänk att en hel massa så trevliga typer samlats i en och samma kör! :) jeijj!

jutz sa...

vi e bäst OCH trevligast! bara som en summering :) kramar