lördag 6 juni 2009

nu är jag officiellt ledig i en vecka

Jaha, sku läget börja vara under kontroll då? Kappsäcken står i tamburen, ryggsäcken står färdigpackad i köket, har kollat och dubbelkollat att BÅDA passen är med och att det säkert är VÅRA pass och inte, säg, grannens... Vitsi, det ska ju bli helt jättekiva det här!

Jättekiva var också en kompis idé med traskarusell plus skumpa med tilltugg. Koncept: man samlar ihop kläder som man har tänkt föra till UFF och ordnar en bytesbörs. Det som ingen tar får UFFen. Helt lysande, som att shoppa gratis. Jag fick bland annat två fina tröjor, en i naturvitt och en i vinrött, en kortärmad svart skjorta med snärtiga puffärmar, en väska i precis den färg jag har gått och saknat, några toppar... ett femfaldigt leve för denna idé!

J ringde just och sade att BD kom vidare i tävlingen och att de alltså ska sjunga imorgon på avslutningskonserten... men med avsevärt mindre bemanning eftersom så många sticker hemåt pga t.ex. jobb. Alltså kamåån piipål. Fixa det nu så att ni inte missar the Grand Finale. Dämit.

(Gäsp) Nu lite smörgis och lite film och sen natinati. Tåget till Tammerfors går tiotiden imorgon.

3 kommentarer:

Marina sa...

Ha de supertrevligt på resa :)

Powderbunny sa...

Kul att du kom igår!
Dom vita knapparna till koftan blev kvar här, jag sparar dom.
Ha en superskön resa!!

Cam sa...

ha d bra på resan!! Kramelurer :)