lördag 22 november 2008

programspäckad dag

Igår cyklade vi till körövningen genom ett magiskt (och lite halt) vitt landskap i natten. Bara några minusgrader, torrt, välpackad snö, riktigt behagligt. Uppförsbacken på vägen tillbaka kändes lite väl tung, man undrar vart kondisen försvann. Bara två veckors paus och så är det kört, orättvist!

Trots ambitionerna lyckades jag inte jobba färdigt igår så här sitter jag igen. Datorfri dag IMORGON. Då ska det vikas undan tvätt som länge sen har torkat och som redan samlar damm i vardagsrummet, sen ska det dammsugas och göras fräscht och lagas lite hemtrevligt igen. There I go again, ambitioner, ambitioner. Kanske vi bara tar dagen som den kommer, tvätten har stått och väntat i åtta dagar så den kan väl stå där en dag till....? Ohmigod, who am I kidding? Nu när jag ser det skrivet så får jag ju ångest. Det kan bara inte vänta, inte ens tills imorgon! Fort fort, jobba undan nu så du får vika tvätt!!!

Eller så tar vi ett djupt andetag och tänker glada tankar och håller oss till planen. Which is: översätta några sidor, checka och leverera, åka till Kakskerta och sjunga en sång på bröllop, åka därifrån till Hangö för att sjunga julkonsert med Flora och BD, hinna äta i något skede. Och lämna tvätten tills imorgon.

Inga kommentarer: