måndag 10 juni 2013

Prima måndag

Jaha, den här veckan då: seriöst tajt jobbschema. Jag ser ett visst mönster här... På riktigt, jag borde ha börjat i måndags, ens lite vid sidan om. Men det kunde jag inte göra, för alltså tro det eller inte, den nya versionen av programvaran som behövs för det här jobbet hade som krav att man avinstallerar den (ur)gamla versionen som jag hittills har jobbat med, och jag varken hann eller orkade byta version mitt i ett brådskande jobb. Med tanke på allt teknikstrul jag hade med installationen nu under helgen så vet jag inte om jag ångrar mig så mycket.

Men nu sitter man här like a stick in the crap hela veckan. Että näin.

2 kommentarer:

Camsan sa...

Ounou, hoppas det funkar bättre nu. Jag håller själv på och suckar över att den där pogramvaran kräver windows, och windows är ju bara det långsammaste operativsystemet i världshistorien!

sign apple forever

Prinsessan Heidi sa...

Ja, nu funkar det bättre men alltså jag vet inte hur jag ska hinna... :( Det här är riktigt det värsta jag vet. Men bara att knega på och göra det bästa av situationen. Jag blir bara sur på att det är fint och varmt ute på terrassen och jag... men saakeli, jag går ut på terrassen och jobbar ju! ;P Kram!¨

Sign PC är bra när man är van, annars antagligen inte.