onsdag 23 juni 2010

Operation Ut till Houtskär

Så mittiallt är vi på väg ut till Houtskär igen, med buller och bång och soffa på släpvagn. Just det! Bye bye hatade-älskade-soffa, tack och hej. Den ska åtminstone tills vidare stå i lägenheten intill svärföräldrarnas (i ett renoverat litet hus som ägs av Folkhögskolan och som kallas för Rakels stuga, alltså i Houtskär då). Det råkar sig så att vi får bo över sommaren i just denna grannlägenhet, så vi kommer alltså att "ha" soffan ännu denna sommar, men nu är den inte ett störande överstort åbäke längre utan en bra soffa som kommer väl till användning.

Testade på Hannas chefskoncept under flyttoperationen och fick en Aha-upplevelse med stor bokstav. Tre raska killar (Johan och hans två kusiner) kånkade och lastade, jag pekade. Ypperligt koncept, tack Hanna. Alltid lär man sig nånting.

Nu kopplar jag från datorn och packar ner den i en påse, den ska också med. Planen är fortfarande att jobba på den nya (fina!) bärbara datorn som har skickats från CDON.com igår och som alltså borde anlända idag eller imorgon till Houtskär, men arbetsschemat är så tajt att jag inte tar några risker.

Hejdå.

Inga kommentarer: