måndag 22 februari 2010

piffmat

Ett gastronomiskt sett upplyftande veckoslut var det minsann. Nu kan jag räkna mig bland dem som har smakat på bisonkött. Skulle aldrig ha kommit på att pröva själv, fast det säljs i vår matbutik tillsammans med andra exotiska kött som känguru, struts och hjort. Nej, det var på inbjudan av vännerna på Öselgatan som denna upplevelse ägde rum. Hon kan minsann laga mat den där Terhi, det var supergott!

Igår söndag blev det middag av det lättare slaget men fortfarande lite extra och ajajaj så gott. Särskilt jordgubbarna marinerade i balsamico, kardemumma och råsocker var en riktig hit fastän jag använde Euroshoppers frysta jordgubbar. Kan knappt vänta att pröva med färska, slurps!

Nu ska jag strax äta parmalindad lax på salladsbädd med körsbärstomater och getost till lunch.

Det här händer så sällan att det utgör en händelse som bör dokumenteras i bloggen.

Inga kommentarer: