lördag 19 december 2009

I'm in heaven

Spanien, dag två:

Resan hit igår var lite pain för min del, mådde illa på flyget och hade huvudvärk och var trött och allt var bara jobbigt. Flyget var försenat, väskorna tog evigheter, det regnade... kort sagt, bara att blunda hårt och tänka att det blir bättre imorgon.

Och OM det blev bättre! Det regnade i natt men det störde inte nattsömnen, tvärtom. Har sovit jättegott och planerar att göra om det inatt och alla resterande nätter över de nästa två veckorna, haaaaa. Inget särskilt har hänt idag förutom att vi var till Carrefour med J på eftermiddagen. Han hade inga andra skor med sig än de han hade på fötterna och behövde köpa ett par träning
sskor, alltså lenkkare på hederlig finlandssvenska. Det hela slutade med att han satte exakt 11,90 euro på ett par lenkkare medan jag pungade ut över hundra euro för två par stövlar. Som är hääärliga. Foton kommer imorgon. Kanske. Om jag känner för det. Nyckelordet för denna semester är inga måsten, alltså tasan inga måsten. Denna härliga tillvaro kan leda till vissa rubbningar i rutinerna, läs: bloggen kan bli orörd i många dagar. (Läs morsans blogg, där lär det stå ibland vad vi håller på med).

Men när jag nu håller på så kan jag ju berätta att vi har ätit kikärts- och chorizopanna plus grönsakswok idag, och druckit skumpa till. Livet ler. Nu ska jag gå tillbaka till soffan och läsa några sidor till på "The Alchemy of Murder" som handlar om mord och historiska händelser i Paris år 1889. I löööv.

Alltså lyckans suck och I think I've died and gone to heaven!

1 kommentar:

Jonna sa...

Ååh så härligt det låter!! Hoppas att du ändå gärna vill återvända hit till helvetet(?) efter dina veckor i himlen:) Kram kram kram!